Marakele National Park - Reisverslag uit Thabazimbi, Zuid-Afrika van Wilma Geerlings - WaarBenJij.nu Marakele National Park - Reisverslag uit Thabazimbi, Zuid-Afrika van Wilma Geerlings - WaarBenJij.nu

Marakele National Park

Door: wilma

Blijf op de hoogte en volg Wilma

26 Oktober 2012 | Zuid-Afrika, Thabazimbi

Lekker uitgeslapen en om 09.00 u gingen we op weg naar Thabazimbi. Dit is 10 km vanaf Marakele National Park, waar Mandela en onze prins Bernard beschermheer van zijn. Om 13.00 u gingen we naar het park. Er werd ons aangeraden om naar het uitzichtspunt te gaan. Het was inderdaad erg mooi maar de weg er naar toe was heel smal. Maar wat een uitzicht. We zagen weinig dieren. Toen we echter weer terugreden naar de gate zagen we neushoorns van heel dichtbij, ca 5 meter. ' s Avonds hadden we een privé restaurant en wederom heerlijk gegeten.
Morgen willen we om 7.30 u in het park zijn zodat we rond 12.00 u kunnen vertrekken richting Lydenburg. We hebben nu ca 5500 km gereden en kunnen nog 3 dagen rijden. We moeten er niet aan denken om van 28 graden naar 3 graden in Nederland te gaan. Brrr!

• 27 Oktober 2012 - 17:55

Jansje:

nog maar 3 dagen rijden(nu dus nog 2) tja aan alle mooie dingen komt een eind.
    maar zoals wij begrijpen is dit vast niet de laatste keer,dat jullie Afrika bezoeken.
    geniet nog lekker van deze paar dagen!!

groeten van ons allen.