1e korte overnachting - Reisverslag uit Kempton Park, Zuid-Afrika van Wilma Geerlings - WaarBenJij.nu 1e korte overnachting - Reisverslag uit Kempton Park, Zuid-Afrika van Wilma Geerlings - WaarBenJij.nu

1e korte overnachting

Door: Wilma Geerlings

Blijf op de hoogte en volg Wilma

07 Augustus 2017 | Zuid-Afrika, Kempton Park

Op maandagmorgen 00.10 u arriveerden wij op het vliegveld van Johannesburg. Het duurde even voordat we onze koffers hadden maar daarna zijn we naar de informatiehal gegaan. Omdat we uit ervaring weten dat je bijna nooit op tijd opgehaald worden wachtten wij geduldig bij de informatiebalie. Uiteindelijk heeft men voor ons gebeld. We moesten buiten wachten. Een jongeman sprak ons aan en zei dat we bij hem in de auto konden wachten, hij was van de airport locge. Omdat ik het niet vertrouwde vroeg ik hem wat het adres was. En idd niet ons plekje. Tien minuten later kwam Rodney ons ophalen. Wat bleek hij had reeds mensen weggebracht die zich voor mij uitgaven. Ach ja ik kijk er niet van op. Ik liet mijn bevestiging zien en hij bra ht ons naar de lodge. Het was 02.00 u toen we op bed lagen. De wekker op 10.00 u gezet omdat om 11.00 u de auto gebracht zou worden. Het was een leuk rustig plekje buiten Johannesburg. De bedden waren ietsminder goed, maar kon de pret niet drukken.

• 07 Augustus 2017 - 20:32

Hennie:

Nou..ik lees goede vlucht en nu in het logde...nou kan het avontuur beginnen..
    Lekker genieten

• 07 Augustus 2017 - 20:37

Sander Brink :

Leuk om jullie weer te volgen.
    Geniet ervan en groeten aan pap.

• 07 Augustus 2017 - 21:06

Wilma Geerlings:

Wij redden ons prima en genieten zeker.