Onverwachte ontmoeting met 1e reisleidster
Door: Wilma Geerlings
Blijf op de hoogte en volg Wilma
24 Oktober 2014 | Zuid-Afrika, Saint Lucia Estuary
de volgende dag bij Forest lodge te overnachten. We zijn 's middags het dorpjein gegaan en een paar terrasjes gepakt. We hebben navraag gedaan om een walvissentocht te doen. Dit was ons veels te duur.
's Avonds bij een restaurant werden we geholpen door een blanke Zuid-Afrikaan. Henk van Vuren, zijn overgrootmoeder kwam uit Vuren. Lekker gegeten. We waren er inmiddels achter dat we de volgende dag zelf door
Hluhluwe Imfolozipark zouden rijden. Een erg leuke dag werd dat. Toen we om 16.30 u bij Forest lodge aankwamen hebben we direct een nachtdrive geboekt. Heel snel gedoucht en in het dorp gegeten. Nu kwamen wij Yvonne Trump op het terras tegen. Tien jaar geleden hebben wij met haar ons eerste Zuid-Afrika reis gedaan. Ook waren wij met haar in St. Lucia. Echt wat een toeval.
Bij de nachtdrive hebben we geen bijzondere dieren gezien maar het was wederom erg leuk.
Het was vandaag 27°. Waar de reis morgen naar toegaat is nog niet bekend.
24 Oktober 2014 - 22:52
Roelie:
Mam denkt dat jullie vandaag terug zijn in Nederland???Heb haar gezegd dat dat volgen de week is.