Terugkeer in Hazyview
Door: Wilma Geerlings
Blijf op de hoogte en volg Wilma
27 Oktober 2014 | Zuid-Afrika, Hazyview
De hele dag hebben we weer rondgetourd. Olifanten, buffels, neushoorns, diverse bokjes zagen we in dit mooie park. Om 16.00 u verlieten we het park. Bij George en Mare aangekomen kregen we weer de sleutel van hetzelfde huisje. Daarn nog een lange tijd met George op het terras zitten kletsen. Hij vond het zo mooi dat we er weer waren.
's Avonds zijn we weer het dorp ingereden om een hapje te eten. We zijn inmiddels zo bekend dat het rijden voor ons niets meer voorsteld. Waren we voor 2 jaar terug nog een beetje terughoudend om in het donker te rijden en nu is het de gewoonste zaak van de wereld. Moet wel zeggen het is hier echt pikkedonker, maar who cares?
De realiteit komt nu wel snel dichterbij. Morgen de blyderivier canyon rijden en overmorgen de laatste autoreisdag. Het gaat veels te snel. We hebben er nu al wel over gehad om de volgende keer in december te reizen. Wie weet misschien december 2015. Eerst deze vakantie maar afronden.
27 Oktober 2014 - 21:18
Rolf, Ingeborg En Maud :
Haha, regen?! Hier is het mooi weer hoor en droog!
Dus als jullie terugkomen een hele overgang ;-)
Ja, gaat echt al weer snel.
Fijn dat jullie zo genieten daar
Laten jullie nog even weten hoe laat jullie de taxi(lees Ingeborg) verwachten vrijdag?!