Volledig verraste Punki - Reisverslag uit Oost-Londen, Zuid-Afrika van Wilma Geerlings - WaarBenJij.nu Volledig verraste Punki - Reisverslag uit Oost-Londen, Zuid-Afrika van Wilma Geerlings - WaarBenJij.nu

Volledig verraste Punki

Door: Wilma Geerlings

Blijf op de hoogte en volg Wilma

17 Oktober 2014 | Zuid-Afrika, Oost-Londen

Vandaag gingen we om 8.30 u rijden. De lucht zag er vriendelijk uit het was echter wel koud. Ik denk 8°. Des te verder we reden des te donkere het werd. We kregen onderweg dus regen. Om ca15.00 u kwamen we aan in East Londen op Sunningdale Place. We stonden voor huisnr 9. Ik heb toen Punki gebeld en alleen mijn voornaam genoemd, er ging bij haar nog niets rinkelen. Ik moest aangeven in wat voor auto we waren en haar 2 mi uten geven en dan weer terugbellen. In de achteruitkijkspiegel zag Bert, Punki aan komen lopen. Ik stapte uit en ze was compleet overdonderd. En wat was ze blij om ons te zien. Zij heeft huis met 2 kamers ingericht voor backpackers.  We kregen een kamer met 3 stapelbedden. Deze kamer hadden we voor ons zelf. Haar nichtje van bijna 2 bij haalde zij op bij haar vriend. Hij woont achter haar. Daarna gingen we met de auto naar een bar gaan om iets te drinken. Hier hebben we even bijgekletst. 's Avonds bracht zij haar nichtje weer naar haar vriend en gingen wij lopends met zijn drieën naar de Chinees.. Om 21.30 u waren we terug bij haar vriend  daar hebben we haar nichtje weer opgehaald.  Al met al wat het al 22.15 u dus tijd om op bed te gaan.